08
Жовтень
2015

cayadm | вітання, День юриста

Від імені Спілки адвокатів України прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста. На вас покладено велику місію – стояти на сторожі конституційних прав і свобод громадян України. Вам належить чільне місце у формуванні правової культури суспільства, поваги до закону, правової політики держави.

Читати далі →
08
Жовтень
2014

cayadm |

Портал Національної асоціації адвокатів України зручний для повсякденного використання завдяки:

Читати далі →
04
Червень
2014

lenok |

Шановні адвокати! Наші героїчні колеги стали до лав української діючої армії та після бойових навчань направляються до фронту бойових дій.

Читати далі →
02
Червень
2014

lenok | конференція

Конференція з питань адвокатури Міжнародної асоціації юристів (IBA) в Брюсселі Голова Комісії з міжнародних зв’язків САУ А.Костін прийняв участь у щорічній конференції з питань адвокатури (Bar Leaders’ Conference), яка була організована Міжнародною асоціацією юристів (International Bar Association) в Брюсселі.

Читати далі →
29
Квітень
2014

lenok | Позачерговий З"їзд адвокатів України

26-27 квітня 2014 року в м. Одеса відбувся позачерговий З’їзд адвокатів України На з’їзді було зареєстровано 286 делегатів, з них: 247 обраних делегатів, які представляли 25 конференцій адвокатів регіонів, 8 резервних та 31 кооптованих делегатів.

Читати далі →
01
Лютий
2014

cayadm | Європейські стандарти, ЦПК, Міжнародна конференція

Міжнародна науково-практична конференція «Європейські стандарти захисту прав у цивільному судочинстві: випробування часом», присвяченій десятиріччю прийняття Цивільного процесуального кодексу України відбудеться 3-4 квітня 2014 року.

Читати далі →
18
Грудень
2013

cayadm | Єдиний реєстр адвокатів України, Рада адвокатів України

17 грудня 2013 року Рада адвокатів України затвердила нову форму витягу з Єдиного реєстру адвокатів України.

Читати далі →
18
Червень
2013

cayadm | конференція, судова влада

18 червня 2013 року Президент Спілки адвокатів України, Голова НААУ, Голова Ради адвокатів України – Лідія Ізовітова взяла участь у Конференції з нагоди відкриття Проекту «Посилення незалежності, ефективності та професіоналізму судової влади в Україні», упровадженого Радою Європи при підтримці уряду Швеції та Шведського агентства міжнародного розвитку. Свій виступ у темі «Роль інституцій…

Читати далі →
20
Квітень
2013

cayadm | конференція, кримінальне провадження

Шановні колеги!

Спілка адвокатів України запрошує вас взяти участь у роботі науково-практичної конференції: «Адвокат у сучасному кримінальному провадженні: наявні проблеми правозастосування та шляхи їх вирішення»

Читати далі →